Egy címsor, a legjobb előnyöddel

Ez lehet egy alcím vagy egy tömör magyarázat arról, amiről a szakasz szól. Sok függ attól, hogy mi a tartalom, mit is akarsz elmondani az adott blokkal.

Miért jó a kávé?

Előnyök és tudnivalók

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

coaching

Neked szól, ha...

Nem neked szól, ha...

Ide jön valami alcím

Jelentkezz most a 30 perces ingyenes konzultációra

Vivamus id consectetur mauris. Praesent dui purus, interdum eget urna nec, mollis condimentum magna. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantiumdoloremque laudantium.

Hogy mindig kellemes és könnyű volt-e? Hát… ööö…k****ra nem. Zsóka olyan kérdésekkel talál be az ember lelkébe, gondolataiba, amik azért időről időre kiütik a biztosítékot. De a jó hír, hogy segít visszakapcsolni 😊. A kérdéseket, amiket te már magadnak nem mersz feltenni, ő simán neked szegezi. Egy idő után már úgy éreztem, ha nem bőgök egy coaching után, az nem is volt igazi 😊. Na jó, ennyire azért nem, de az igaz, hogy ez kemény meló. Nem a buksidat simogatják, hogy nyugika, ügyes kislány vagy. Viszont minden segítséget megkapsz, hogy kikapard magad a gödörből, ahova lássuk be, saját magadat juttattad.
Én imádok Zsókával dolgozni. Kedves, közvetlen, de amikor kell, könyörtelenül rád dobja az atombombát. Aztán segít összeszedni az alkatrészeidet. És a végén mindig egy jobb dologgá, jobb emberré állsz össze, mint ami előtte voltál.

B.Hajni – szabad szellem, alkotó, nő, anya, feleség, marketinges, vezető

A Zsókával való együtt gondolkodásból nagyon sok inspirációt nyertünk. A beszélgetések folyamán nem az volt a cél, hogy töménytelen mennyiségű információval lásson el minket, hanem intuitívan ráterelt arra az útra, amin mi aztán tovább haladva eredményeket tudtunk elérni a gyakorlatban. Ezenkívül nagyon szimpatikus volt a gyakorlatias hozzáállása.
A problémákra együtt megoldást kerestünk, rengeteg “feladattal” – céllal jöttünk el a beszélgetésekről. Mindig izgatottan várta a fejleményeket, éreztük, hogy a mi ügyünk az ő ügye is.

Eszter és Beni építőipari szolgáltató családi vállalkozók

Vedd fel velem kapcsolatot!